Gezondheid voor het grijpen

Ambius Healthsnack voor bedrijven

Fruit is niet alleen een gezond tussendoortje voor bezoekers of tijdens vergaderingen. Het motiveert uw medewerkers en kan zelfs bijdragen aan een afname van het ziekteverzuim binnen uw bedrijf.

Waarom vers fruit binnen uw bedrijf?

Er is geen betere manier om uw medewerkers te stimuleren dan met gezond en overheerlijk vers fruit. Vers fruit verbetert productiviteit en zorgt voor afname van het ziekteverzuim onder de medewerkers. Daarmee is Ambius Healthsnack in feite één van de voordeligste en lekkerste secundaire arbeidsvoorwaarden die u ooit zult tegenkomen. Bovendien wordt het tot op de werkplek voor u geplaatst.

In de VS uitgevoerd onderzoek heeft aangetoond dat door gezond eten tijdens het werk de productiviteit met wel 20% kan stijgen en het verzuim met 15% kan dalen.

Fruit voor uw zieke medewerker

Heeft u zieke medewerkers die wat extra aandacht verdienen? Wilt u laten zien dat uw medewerkers belangrijk zijn voor uw organisatie?

Laat ons een fruitmand bezorgen, we hebben fruitmanden van €26,50 en €36,50. Makkelijk besteld en met een persoonlijke boodschap.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 0800-2600100 of bestel hier direct uw fruit.

Vers fruit | Ambius
0800-2600100

Vers Fruit

Afbeelding van verse fruit

Heerlijk vers fruit geleverd bij u op kantoor

Bestel verse bloemen

Bestel verse bloemen Ambius NL

Een bedankje doormiddel van een mooi boeket

Hoofdkantoor en steunpunten

Zijde bloemboeketten

Een alternatief voor de wekelijkse verse bloemen?

Scent Marketing

Versterk uw merk met de kracht van geuren.

Ambius