Bel ons

0800 2600 100

Fruit voor de zieke medewerker

Heeft u zieke medewerkers die wat extra aandacht verdienen? Wilt u laten zien dat uw medewerkers belangrijk zijn voor uw organisatie? Laat ons een fruitmand bezorgen, we hebben fruitmanden van €26,50 en €36,50. Makkelijk besteld en met een persoonlijke boodschap.

Voor bestelling van de fruitmand geldt: Maandag t/m donderdag voor 14.00 uur besteld > Levering eerstvolgende werkdag. Vrijdag t/m zondag besteld > Levering dinsdag
PostNL levert doorgaans tussen 8.30 en 17.00 uur. Mocht de bezorger niemand aantreffen dan probeert hij het bij de buren. Als de fruitmand daar ook niet afgegeven kan worden, wordt deze de volgende dag nogmaals aangeboden. Mocht het zo zijn dat deze wederom niet kan worden bezorgd treedt i.v.m. de beperkte houdbaarheid van het fruit een retourzending in werking. Bij levering in een ziekenhuis of instelling zal PostNL leveringen doorgaans afleveren in de postkamer of bij de receptie. Het ziekenhuis dient te zorgen voor de interne bezorging naar patiënt. Herroepingsrecht op beterschapsboxen is i.v.m. de beperkte houdbaarheid niet van toepassing.

*Beterschapsbox prijzen zijn exclusief BTW en €4,50 bezorgkosten