Veelgestelde vragen

Bestaande klanten

Ik heb een vraag over een factuur. Met wie moet ik contact opnemen?

U kunt contact opnemen met onze contractadministratie, zij kunnen uw vragen met betrekking tot uw factuur oplossen. Neem contact met ons op via: 0800-2600100.

Ik heb een bestelling van plantenbakken en nu wil ik weten wanneer deze levering c.q. installatie zal gaan plaatsvinden.

Als wij uw opdracht ondertekend retour hebben ontvangen kunt u contact opnemen met onze afdeling projectinrichting over een vast te stellen leverdatum. Tevens kunt u met deze afdeling contact opnemen indien een eerder vastgestelde leverdatum gewijzigd dient te worden. Neem contact met ons op via: 0800-2600100.

Ik zou graag willen weten wanneer het volgende servicebezoek is.

Onze afdeling serviceplanning kan u precies vertellen wanneer het volgende servicebezoek voor u staat ingepland. U kunt met deze afdeling ook afspreken of u voor het reguliere onderhoud altijd een voorbericht wilt hebben. Neem contact met ons op via:  0800-2600100.

Nieuwe klanten

Welke producten en diensten biedt Ambius aan?

Naast het leveren en verzorgen van interieurbeplanting kan Ambius ook het ontwerp en onderhoud van uw buitentuin ter hand nemen. Daarnaast heeft Ambius nog een heel scala aan producten en diensten om uw werkplek of de omgeving van uw werkplek te verbeteren. Denk hierbij aan kerstdecoraties, verse bloemen met eventueel een wekelijkse wisseling, zijden bloemen, zijden planten, microfresh geuren en kunst. Een veelheid aan producten en diensten! Neem een kijkje op onze online catalogus om een eerste inspiratie op te doen.

Wij zijn een kleine organisatie maar wij willen ook beplanting voor op onze kantoren. Kunnen we hiervoor ook bij Ambius terecht of werkt Ambius alleen met grote ondernemingen?

We hebben een zeer gevarieerd klantenbestand. Van kleine kantoren tot grote hotels, winkelcentra en multinationals. Wij leveren en onderhouden één enkele plant tot complete binnentuinen. Onze adviseurs maken graag een afspraak met u om ter plekke te bekijken wat uw wensen zijn.

Ik zou graag een afspraak willen maken met een adviseur. Hoe kan ik dit het beste doen?

Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via 0800-2600100. Tevens kunt u ook het online contact formulier invullen waarna een adviseur met u contact opneemt.

Waarom staan er geen prijzen bij de producten op uw website?

De reden is heel eenvoudig. Er zijn zoveel combinaties mogelijk van planten en plantenbakken dat wij u liever in een persoonlijk gesprek eerst uw wensen horen en aan de hand daarvan een passend voorstel aanbieden.

0800-2600100
Ambius