Verse Bloemen

De receptie of ontvangstruimte van uw bedrijf is uw visitekaartje. Bloemen laten zien dat er "geleefd en gewerkt" wordt op het kantoor. Onderzoek heeft aangetoond dat uitzicht op bloemen en planten ontspannend werkt en de creativiteit bevordert.

Wat denkt u van iedere week een mooie vaas bloemen op de balie bij uw receptie? U kunt ook denken aan de directeurskamer of een speciale vergaderkamer waar klanten worden ontvangen. Maar natuurlijk verzorgen wij ook de bloemen voor verjaardagen, jubilea en dergelijke. U kunt het met het volste vertrouwen aan de Ambius bloemenservice overlaten.

Het verwerken van de losse bestellingen en abonnementen gebeurt via het bloemistennetwerk van Euroflorist. Euroflorist is voor Ambius hierin al jaren een betrouwbare partner.

Nog nooit is het zo makkelijk geweest om elke week een ander boeket verse bloemen te ontvangen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een Ambius-account te openen. Via de Ambius bloemenwebsite activeert u een abonnement en kunt u losse bestellingen plaatsen.

Klik hier om een Ambius Bloemenservice Account aan te vragen.

Klik hier om direct door te gaan naar de Ambius bloemenwebsite.

Ambius Bloemenservice
0800-2600100

Zijden bloemen

Afbeelding zijden bloemenarrangementen

Zijden bloemboeketten vanaf € 3,50 per maand

Stuur verse bloemen

Stuur verse bloemen | Ambius NL

Verse bloemen vanaf € 12,50 per boeket

Hoofdkantoor en steunpunten

Kerstmis

Laat Ambius al uw kerstversiering aanbrengen.

Scent Marketing

Versterk uw merk met de kracht van geuren.

Ambius